Kalendarii Aktiviteteve


BashkëBisedim

Ketoza ne lopet e qumeshtit.

Djagnoza dhe trajtimi.

1 1

1 2 3 4

70.000
anëtarë
63
degë
4.1 miliard
portofoli i kredisë
4.2 miliard
portofoli i depozitës

mundesuar nga

Të rejat

Gripi i shpendeve: BE ne gadishmeri per shperthime te reja

<p>Autoriteti Europian i Sigurise Ushqimore EFSA u ka kerkuar vendeve të BE të rritin masat e mbikëqyrjes dhe biosigurisë për t&#8217;u mbrojtur nga shpërthimet e reja të mundshme të gripit të shpendëve këtë vit. Paralajmërimi pason shpërthimet e gripit të shpendëve shumë patogjene (HPAI) midis zogjve të egër dhe shtëpiak në Rusinë perëndimore dhe Kazakistanin [&#8230;]</p> <p>The post <a rel="nofollow" href="https://agronews.al/2020/09/30/gripi-i-shpendeve-be-ne-gadishmeri-per-shperthime-te-reja/">Gripi i shpendeve: BE ne gadishmeri per shperthime te reja</a> appeared first on <a rel="nofollow" href="https://agronews.al">AgroNews.Al</a>.</p>

Lexoni më tepër
Projekti ne Kopenhagen, Park publik me peme frutore

<p>Në Kopenhagen administrata publike po mbjell pemë frutore “urbane” që të gjithë qytetarët mund të përfitojnë prej tyre falas. Një mënyrë e shkëlqyeshme për të rimarrë posedimin e hapësirave të qytetit, shumë shpesh të thinjura nga rrugët dhe trafiku, një ide e bukur për t’u ofruar të gjithë qytetarëve fruta të freskëta për të marrë [&#8230;]</p> <p>The post <a rel="nofollow" href="https://agronews.al/2020/09/30/projekti-ne-kopenhagen-park-publik-me-peme-frutore/">Projekti ne Kopenhagen, Park publik me peme frutore</a> appeared first on <a rel="nofollow" href="https://agronews.al">AgroNews.Al</a>.</p>

Lexoni më tepër
Vezhgimi i bleteve me analizen e polenit

<p>Ky studim eksplorues realizuar nga Dan Wyns shikon potencialin e përdorimit të polenit të mbledhur nga kolonitë e bletëve të mjaltit si një mjet: 1) për të shikuar praninë e metaleve të rënda në mjedis, 2)për vlerësimin e shkalles në të cilën poleni i disponueshëm ishte në gjendje të plotësojë nevojat ushqyese të kolonisë, 3) [&#8230;]</p> <p>The post <a rel="nofollow" href="https://agronews.al/2020/09/30/vezhgimi-i-bleteve-me-analizen-e-polenit/">Vezhgimi i bleteve me analizen e polenit</a> appeared first on <a rel="nofollow" href="https://agronews.al">AgroNews.Al</a>.</p>

Lexoni më tepër
Limon dhe Selino – Kura Natyrale Që Ul Sheqerin Në Gjak

<p>AgroWeb.org ka publikuar një sërë kurash natyrale efikase kundër sheqerit në gjak dhe diabetit Një nga më të mirat është padyshim ajo me limon dhe selino, të cilën do e mësoni në këtë artikull. Kura Me Selino Dhe Limon Kundër Sheqerit Në Gjak  Të dyja së bashku, këto produkte normalizojnë nivelin e sheqerit në gjak [&#8230;]</p> <p>The post <a rel="nofollow" href="https://agroweb.org/shendet/limon-selino-kura-natyrale-ul-sheqerin/">Limon dhe Selino &#8211; Kura Natyrale Që Ul Sheqerin Në Gjak</a> appeared first on <a rel="nofollow" href="https://agroweb.org">AgroWeb</a>.</p>

Lexoni më tepër

HistoriSuksesi


ShkarkoAplikacionin

Lidhume ne

Rruga “Kongresi Lushnjes”

Pallati 11-katësh, kati 3-të, Lushnje

Tel: +355 (0) 4 225 1910/1

Qendra ABA, Projekti i financuar nga FIAS, me mbështetjen e: