Rreth Nesh


img
Takim Online mbi prezantimin e Qendrës ABA

Mundësi bashkëpunimi mes Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, FED invest, KASH, Nucleus Albania dhe Qendrës ABA

Lexo më shumë


Data e publikimit: 20/05/2021

Data e ri-publikimit: 20/11/2022