Gjedhi


img
Trajtimi i thundrave tek lopët

Problemi i thundrave jo vetëm një problem teknik, por edhe ekonomik

Lexo më shumë


Data e publikimit: 27/07/2021

img
KALENDARI I MENAXHIMIT TË GJEDHIT

KALENDARI I MENAXHIMIT TË GJEDHIT

Lexo më shumë


Data e publikimit: 24/06/2021

img
Të ushqyerit e Lopëve që Sapo Kanë Pjellë

Kujdesi për lopët që sapo kanë pjellë ju siguron stabilitet të fermës.

Lexo më shumë


Data e publikimit: 16/06/2021

img
Kujdesi shëndetësor për Lopët që Sapo Kanë Pjellë

Kushtojini vëmendje monitorimit të lopëve gjatë dhe pas procesit të pjelljes

Lexo më shumë


Data e publikimit: 16/06/2021

img
Çështje të Tjera të Menaxhimit të Lopëve që Sapo Kanë Pjellë

Kujdesi për lopët që sapo kanë pjellë ju siguron stabilitet të fermës.

Lexo më shumë


Data e publikimit: 16/06/2021

img
Kujdesi Shëndetësor i Lopëve në Fazën e Tharjes

Periudha e tharjes një fazë e rëndësishme gjatë ciklit të lopëve në laktacion!

Lexo më shumë


Data e publikimit: 12/06/2021

img
LOPËT E QUMËSHTIT - KUJDESI SHËNDETËSOR

Cilat janë sëmundjet më kritike që shfaqen tek lopët në laktacion?

Lexo më shumë


Data e publikimit: 05/06/2021

img
LOPËT E QUMËSHTIT - ÇËSHTJE TË TJERA QË LIDHEN ME MENAXHIMIN

Çfarë aspektesh të tjera duhet të mbani parasysh gjatë menaxhimit të lopëve në laktacion?

Lexo më shumë


Data e publikimit: 05/06/2021

img
MËSHQERRAT - TË USHQYERIT

Si të garantoni përmes të ushqyerit një mëshqerrë me parametrat e duhura?

Lexo më shumë


Data e publikimit: 05/06/2021

img
KUJDESI SHËNDETËSOR i MËSHQERRAVE

Cilat janë sëmundjet më tipike që prekin mëshqerrat?

Lexo më shumë


Data e publikimit: 05/06/2021