Perimet e fushës


img
Teknologjia e kultivimit të kungujve të dimrit në fushë të hapur

Cilat janë kërkesat e kungujve të dimrit për klimën, tokën dhe parabimën?

Lexo më shumë


Data e publikimit: 04/10/2022

Data e ri-publikimit: 04/10/2022

img
VARIETETET, MBJELLJA DHE KULTIVIMI I KUNGULLIT TË DIMRIT NË FUSHË TË HAPUR

Kur duhet të bëhet mbjellja e fidanëve të kungullit të dimrit në fushë të hapur?

Lexo më shumë


Data e publikimit: 04/10/2022

Data e ri-publikimit: 04/10/2022

img
CILAT JANË SËMUNDJET DHE DËMTUESIT E BORZILOKUT NË FUSHË TË HAPUR?

Pse përbëjnë problem sëmundjet dhe dëmtuesit?

Lexo më shumë


Data e publikimit: 25/03/2022

Data e ri-publikimit: 30/09/2022

img
Teknologjia e kultivimit të borzilokut në fushë të hapur

Përse borziloku meriton të  përhapet më shumë në vendin tonë?

Lexo më shumë


Data e publikimit: 25/03/2022

Data e ri-publikimit: 30/09/2022

img
Teknologjia e kultivimit të Bizeles në fushë të hapur

Përse bizelja po gjen përhapje në vendin tonë dhe cilat janë kërkesat e bizeles për klimën, tokën dhe parabimën?

Lexo më shumë


Data e publikimit: 30/09/2022

Data e ri-publikimit: 30/09/2022

img
KULTIVARËT, MBJELLJA DHE KULTIVIMI I BIZELES NË FUSHË TË HAPUR

Cila është struktura varietore e rekomanduar për bizelen?

Lexo më shumë


Data e publikimit: 30/09/2022

Data e ri-publikimit: 30/09/2022

img
CILAT JANË SËMUNDJET DHE DËMTUESIT E BIZELES NË FUSHË TË HAPUR?

Pse përbëjnë problem sëmundjet dhe dëmtuesit?

Lexo më shumë


Data e publikimit: 30/09/2022

Data e ri-publikimit: 30/09/2022

img
Teknologjia e kultivimit të Lulelakrës në fushë

Përse lulelakra ka gjetur përhapje në vendin tonë?

Lexo më shumë


Data e publikimit: 11/09/2020

Data e ri-publikimit: 29/09/2022

img
Teknologjia e kultivimit të Spinaqit në fushë të hapur

Përse spinaqi ka gjetur  përhapje  në vendin tonë?

Lexo më shumë


Data e publikimit: 11/03/2021

Data e ri-publikimit: 26/09/2022

img
Si duhet të përgatitet toka për mbjelljen e spinaqit?

Për përgatitjen e tokës për mbjelljen e spinaqit duhet të kemi parasysh...

Lexo më shumë


Data e publikimit: 11/03/2021

Data e ri-publikimit: 26/09/2022