PYET EKSPERTIN


img
PYET EKSPERTIN ABA

Komunikoni direkt me ekspertët ABA përmes rubrikës "Pyet Ekspertin"!

Lexo më shumë


Data e publikimit: 24/01/2021

Data e ri-publikimit: 24/01/2023

img
Forumi ABA

Forumi ABA ka si qëllim krijimin e bashkëbisedimit dhe vendosjen e kontakteve mes fermerëve, ekspertëve dhe tregtarëve që operojnë në fushën e agro-biznesit.

Lexo më shumë


Data e publikimit: 24/01/2021

Data e ri-publikimit: 25/12/2022