Drithëra


img
TEKNOLOGJIA E KULTIVIMIT TË GRURIT

Përse gruri meriton të përhapet më shumë në vendin tonë?

Lexo më shumë


Data e publikimit: 30/11/2022

Data e ri-publikimit: 01/12/2022

img
VARIETETET, MBJELLJA DHE KULTIVIMI I GRURIT

Cila është struktura varietore e rekomanduar?

Lexo më shumë


Data e publikimit: 30/11/2022

Data e ri-publikimit: 01/12/2022