Histori Suksesi


img
Një bashkëpunim i suksesshëm i familjes Boroçi me FED invest

Gjatë viteve të para, biznesi i tyre familjar pati vështirësi dhe ata nuk mundën të paguanin detyrimet.

Lexo më shumë


Data e publikimit: 23/01/2020

Data e ri-publikimit: 28/01/2023

img
Njihuni Me Historinë E Suksesit Të Fermerit Vlash Ndreca

ABA Online promovon fermerët shqiptarë!

Lexo më shumë


Data e publikimit: 02/03/2021

Data e ri-publikimit: 21/01/2023

img
Njihuni me një ndër fermerët e parë në vend që kultivon frutin ekzotik japonez “Goji Berri”

Histori Suksesi

Lexo më shumë


Data e publikimit: 15/07/2021

Data e ri-publikimit: 15/01/2023

img
Histori Suksesi – Festim Kupe

...gjithashtu një ndihmë të madhe sot na e jep edhe abaonline.al me artikujt teknikë si dhe ekspertizën e ekspertëve dhe kjo është një ndihmë për rritjen e rendimentit.

Lexo më shumë


Data e publikimit: 01/12/2022

Data e ri-publikimit: 12/01/2023

img
Historia e suksesit e blegtorit z. Zini Baçi

“Kjo mbështetje me inpute bujqësore erdhi në kohën më të nevojshme. Mirënjohje të thellë për ndihmën.”

Lexo më shumë


Data e publikimit: 23/06/2021

Data e ri-publikimit: 23/12/2022

img
Pasioni për bletarinë i fermerit Vero Zika

“ABA Online, një pafundësi informacioni i dobishëm për fermerët shqiptarë.”

Lexo më shumë


Data e publikimit: 23/06/2021

Data e ri-publikimit: 23/12/2022

img
Njihuni me historinë e suksesit të fermerit Tomorr Fisheku

ABA online promovon fermerët e vegjël dhe fermat familjare!

Lexo më shumë


Data e publikimit: 02/07/2020

Data e ri-publikimit: 23/12/2022

img
NJIHUNI ME HISTORINË E SUKSESIT TË BLEGTORIT LAZER GJOKA

“ABA Online është një dritare informative për aktivitetin tim blegtoral”.

Lexo më shumë


Data e publikimit: 02/03/2021

Data e ri-publikimit: 23/12/2022

img
Njihuni me historinë e suksesit të Z. Ramazan Hoxha

“ABA Online është një themel për të ngritur bujqësinë moderne në vend.”

Lexo më shumë


Data e publikimit: 11/03/2021

Data e ri-publikimit: 23/12/2022

img
NJIHUNI ME HISTORINË E SUKSESIT TË TREGTARIT TË INPUTEVE Z. XHEVAT FERHATI

“ABA Online sjell një vlerë të shtuar për fermerin shqiptar.”

Lexo më shumë


Data e publikimit: 11/03/2021

Data e ri-publikimit: 23/12/2022