Bletët


img
Trajtimi i Sëmundjes Së Varroatozës Në Bletë Me Produkte Me Bazë Organike

Kush janë preparatet me bazë natyrale që mund të përdoren në luftimin e Varroatozës?

Lexo më shumë


Data e publikimit: 11/01/2021

Data e ri-publikimit: 27/01/2023

img
ASPERGILOZA E BLETËVE

Është sëmundje e rrezikshme mykotike e shkaktuar nga myqe të gjinisë aspergillus, që prekin pjellën dhe bletët e rritura.

Lexo më shumë


Data e publikimit: 25/01/2021

Data e ri-publikimit: 25/01/2023

img
Cilat janë mënyrat e infektimit dhe shenjat klinike të Aspergilozës së bletëve?

Mënyrat e infektimit

Lexo më shumë


Data e publikimit: 25/01/2021

Data e ri-publikimit: 25/01/2023

img
MËNYRAT E DIAGNOSTIKIMIT DHE TË TRAJTIMIT TË ASPERGILOZËS SË BLETËVE

CILAT JANË MËNYRAT E DIAGNOSTIKIMIT TË ASPERGILOZËS ?

Lexo më shumë


Data e publikimit: 25/01/2021

Data e ri-publikimit: 25/01/2023

img
MJALTI DHE VLERAT E TIJ

Përfitimet nga mjalti dhe vlerat e tij ushqyese

Lexo më shumë


Data e publikimit: 17/08/2021

Data e ri-publikimit: 21/01/2023

img
TË USHQYERIT PROTEINIK DHE IMUNITETI I BLETËVE

Çfarë kuptojmë me të ushqyerit e bletëve? Nëse duam të kemi bletë të shëndetshme dhe prodhimtari të lartë duhet ti kushtojmë rëndësi të veçantë të ushqyerit proteinik të tyre.

Lexo më shumë


Data e publikimit: 26/01/2021

Data e ri-publikimit: 19/01/2023

img
SHKAQET KRYESORE TË SHFAQJES SË SËMUNDJES DHE SI VEPROHET PËR DIAGNOSTIKIMIN E ASKOSFEROZËS NË BLETË

Cilat janë shkaqet që favorizojnë shfaqjen e askosferozës?

Lexo më shumë


Data e publikimit: 26/01/2021

Data e ri-publikimit: 19/01/2023

img
Trajtimi i bletëve kundër varroatozës

Trajtimet me acid formik zakonisht kryhen në sezonin e vjeshtës.

Lexo më shumë


Data e publikimit: 11/01/2021

Data e ri-publikimit: 15/01/2023

img
VETITË E PROPOLISIT

CILAT JANË VETITË E PROPOLISIT?

Lexo më shumë


Data e publikimit: 13/07/2021

Data e ri-publikimit: 14/01/2023

img
ASKOSFEROZA OSE “PJELLA E GËLQERIZUAR”

Çfarë është askosferoza, kjo sëmundje mykotike që dëmton kolonitë e bletëve?

Lexo më shumë


Data e publikimit: 26/01/2021

Data e ri-publikimit: 10/01/2023