Edukim Online


img
DEMONSTRIME PRAKTIKE

RUBRIKË E DEDIKUAR DEMONSTRIMEVE PRAKTIKE - BUJQËSI & BLEGTORI

Lexo më shumë


Data e publikimit: 16/09/2022

Data e ri-publikimit: 04/10/2022

img
TRAJNIME ONLINE

RUBRIKË E DEDIKUAR PËR TRAJNIME ONLINE-BLETËRRITËSIT

Lexo më shumë


Data e publikimit: 15/08/2022

Data e ri-publikimit: 04/10/2022

img
KËSHILLA MBI FINANCAT PERSONALE

Këshilla mbi financat personale! Njihuni me modelin japonez KAKEIBO!

Lexo më shumë


Data e publikimit: 14/08/2020

Data e ri-publikimit: 24/09/2022

img
Këshillim mbi Kredimarrjen

Kur duhet marrë parasysh marrja e një kredie?

Lexo më shumë


Data e publikimit: 24/03/2021

Data e ri-publikimit: 24/09/2022

img
Hua me interes të ndryshueshëm - "Banka ime"

A keni veshtiresi per te kuptuar ndryshimin e kushteve te kredise qe japin bankat? A doni te dini se nga ndryshon nje kredi/hua me interes fiks nga ajo e ndryshueshme? A doni te merrni vendimin me te mire per ju? Shikoni kete video te shkurter informative ne menyre qe te merrni pergjigje per pyetjet tuaja.

Lexo më shumë


Data e publikimit: 27/01/2020

Data e ri-publikimit: 05/09/2022

img
SI TË HARTOJMË NJË BUXHET PERSONAL DHE TA NDJEKIM ATË

Hartimi i një buxheti personal luan një rol mjaft të rëndësishëm në marrjen e vendimeve dhe në ecurinë e veprimeve të jetës tonë të përditshme. Ai ofron një sërë përparësish, të cilat prekin dhe ndikojnë drejtpërsëdrejti cilësinë dhe stilin e jetesës tuaj. Për të mësuar më shumë se si hartohet dhe ndiqet një buxhet personal, ju ftojmë të ndiqni guidën në vijim.

Lexo më shumë


Data e publikimit: 17/01/2020

Data e ri-publikimit: 05/09/2022

img
Edukimi Financiar në FED online

FED invest ka kaluar me sukses fazën e parë të testimit të shërbimin “FED Online”

Lexo më shumë


Data e publikimit: 22/07/2021

Data e ri-publikimit: 09/08/2022

img
MARRJA E VENDIMEVE FINANCIARE

Si të gjeni zgjidhjet më të mira financiare për biznesin tuaj bujqësor.

Lexo më shumë


Data e publikimit: 18/02/2020

Data e ri-publikimit: 08/07/2022