Blegtori


img
BIOSIGURIA NË FERMË

Rreziqet e mundëshme biologjike në një fermë përfshijnë rreziqet e shkaktuara nga viruset, bakteriet, parazitët, kërpudhat apo agjentë të tjerë biologjikë.

Lexo më shumë


Data e publikimit: 30/03/2021

Data e ri-publikimit: 29/04/2023

img
RACAT E TË LESHTAVE

Le të njihemi me disa nga racat e të leshtave, qoftë ato të importuara apo edhe ato lokale.

Lexo më shumë


Data e publikimit: 30/03/2021

Data e ri-publikimit: 29/04/2023

img
PËRMIRËSIMI RACOR DHE RACAT E TË LESHTAVE

Cilat janë delet më të preferuara në tufë?

Lexo më shumë


Data e publikimit: 30/03/2021

Data e ri-publikimit: 29/04/2023

img
KUJDESI PËR BLETËT GJATË VITIT

Cilat janë avantazhet e familjeve të forta të bletëve?

Lexo më shumë


Data e publikimit: 18/08/2020

Data e ri-publikimit: 26/04/2023

img
Cfarë janë bletët pjalmuese?

Një specie bletësh të cilat përdoren në bujqësi për pjalmimin e kulturave.

Lexo më shumë


Data e publikimit: 16/10/2020

Data e ri-publikimit: 25/04/2023

img
ÇFARË ËSHTË LIDHJA E PAISJEVE TEKNOLOGJIKE PËRMES INTERNETIT?

Çfarë ju mundëson Lidhja e Paisjeve Teknologjike Përmes Internetit?

Lexo më shumë


Data e publikimit: 29/09/2022

Data e ri-publikimit: 25/04/2023

img
RËNDËSIA E BUJQËSISË URBANE DHE SIGURIMI I USHQIMIT PËR ZHVILLIMIN E QYTETEVE TË SHËNDETSHME DHE TË QËNDRUESHME

Fermat urbane nxisin sipërmarrësit dhe sigurojnë një mundësi për inovacionin

Lexo më shumë


Data e publikimit: 14/10/2022

Data e ri-publikimit: 25/04/2023

img
TEKNOLOGJIA E KUTIVIMIT TË KOÇKULLËS

Kërkesat e koçkullës për klimën dhe tokën

Lexo më shumë


Data e publikimit: 22/04/2022

Data e ri-publikimit: 22/04/2023

img
KORRJA DHE SHIRJA E FARËS SË TËRFILIT ALEKSANDRIN

Korrja dhe shirja është operacioni përmbyllës i prodhimit të farës.

Lexo më shumë


Data e publikimit: 01/02/2022

Data e ri-publikimit: 21/04/2023

img
Si të luftoni kuskutën në parcelat e farës së tërfilit aleksandrin?

Në gjininë e kuskutës bëjnë pjesë mbi 201 specie bimësh parazitare me ngjyra të verdhë, portokalli ose të kuqe (rrallë jeshile).

Lexo më shumë


Data e publikimit: 01/02/2022

Data e ri-publikimit: 21/04/2023