TEKNOLOGJIA E PRODHIMIT


img
Normat e cilësisë të BE-së për tregtimin e lulelakrës

Normat e detyrueshme të cilësisë për lulelakrën në të gjitha shkallët e tregëtisë

Lexo më shumë


Data e publikimit: 22/11/2023

Data e ri-publikimit: 22/11/2023

img
RUAJTJA DHE MAGAZINIMI I VAJIT TË ULLIRIT

5 rregulla të thjeshta për të ruajtur sa më mirë vajin e ullirit ekstra të virgjër, protagonist i dietës mesdhetare.

Lexo më shumë


Data e publikimit: 13/11/2023

Data e ri-publikimit: 13/11/2023

img
GJENETIKA NË SHËRBIM TË NEVOJAVE TË FERMËS

Si ndikon gjenetika në zgjidhjen e disa problemeve që ju hasni gjatë menaxhimit të tufës së gjedhit?

Lexo më shumë


Data e publikimit: 06/11/2023

Data e ri-publikimit: 06/11/2023

img
SI TË REALIZOJMË PËRZGJEDHJEN E DEMAVE PËR PËRMIRËSIMIN E TIPAREVE TË DËSHIRUARA

Cila është mënyra se si mund të interpretoni të dhënat e një katalogu për tiparin e përmirësimit të rezistencës ndaj mastitit?

Lexo më shumë


Data e publikimit: 06/11/2023

Data e ri-publikimit: 06/11/2023

img
TEKNOLOGJIA E KULTIVIMIT TË HITHRËS

Cilat janë shërbimet dhe përkujdesja që i bëhet hithrës?

Lexo më shumë


Data e publikimit: 31/10/2023

Data e ri-publikimit: 01/11/2023

img
VJELJA DHE KORRJA E HITHRËS

Tharja jo cilësore mund të ndikojë në uljen e cilësisë së produktit.

Lexo më shumë


Data e publikimit: 31/10/2023

Data e ri-publikimit: 31/10/2023

img
NORMAT E CILËSISË SË BE-SË PËR TREGTIMIN E LAKRËS

(Normat e detyrueshme të cilësisë për lakrën në të gjitha shkallët e tregëtisë). Sipas botimit të Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, e mbështetur nga Ministria Federale Gjermane e Bashkëpunimit Ekonomik

Lexo më shumë


Data e publikimit: 23/10/2023

Data e ri-publikimit: 23/10/2023

img
KONTROLLI I BRESHKËZËS PAMBUKORE TË AGRUMEVE ICERYA PURCHASI

Pse duhen mbrojtur Agrumet nga Breshkëza pambukore?

Lexo më shumë


Data e publikimit: 19/10/2023

Data e ri-publikimit: 19/10/2023

img
ÇFARË ORGANI TË BIMËS DËMTON BRESHKËZA PAMBUKORE?

Dëmet në bimë nga breshkëza pambukore e shkaktojnë të dy stadet e insektit.

Lexo më shumë


Data e publikimit: 19/10/2023

Data e ri-publikimit: 19/10/2023

img
PROBLEME ME MENAXHIMIN E FERMAVE TË VOGLA TË GJEDHIT

Sugjerimet dhe këshillat nga ekspertët për përmirësimin e problemeve të evidentuara nga analiza e disa fermave të vogla të gjedhit

Lexo më shumë


Data e publikimit: 05/10/2023

Data e ri-publikimit: 13/10/2023