Më poshtë do të lexoni të gjitha përfitimet shëndetësore të sjella nga përdorimi i barbunjave:
Lexo më shumëData e publikimit: 12/05/2025
Data e ri-publikimit: 12/05/2025
Cila është struktura varietore e rekomanduar për barbunjën?
Lexo më shumëData e publikimit: 12/05/2025
Data e ri-publikimit: 12/05/2025
Frutat duhet të vilen para fillimit të ngricave të forta sepse një ngricë e fortë mund të shkatërrojë plotësisht frutat.
Lexo më shumëData e publikimit: 05/05/2025
Data e ri-publikimit: 05/05/2025
Hurma është e pasur me: energji, kalcium, karbohidrate, sheqer, fibra dietike, proteina, vitamina: A, B1, B2, B3, B6, B9, C, E, dhe K. Përmban minerale si: kalcium, hekur, magnez, fosfor, potas, natrium, zink.
Lexo më shumëData e publikimit: 05/05/2025
Data e ri-publikimit: 05/05/2025
Këpusha e ulllirit është kthyer në një problem shqetësues, njohja dhe marrja e masave të kontrollit me kujdes është një domosdoshmëri për të ruajtur ekuilibrat e dëmtuesit.
Lexo më shumëData e publikimit: 29/04/2025
Data e ri-publikimit: 29/04/2025
Cilat janë organizmat e dobishëm që ndikojnë në kontrollin e popullatës së këpushave të ullirit dhe strategjia e kontrollit?
Lexo më shumëData e publikimit: 29/04/2025
Data e ri-publikimit: 29/04/2025
Njihuni me varietetet kryesore autoktone të specieve të kungullit që kultivohen në Shqipëri.
Lexo më shumëData e publikimit: 23/04/2025
Data e ri-publikimit: 23/04/2025
Të ushqyerit e bletëve është padyshim një nga operacionet më të rëndësishme të kryera në praktikat e bletarisë. Krahasuar me kafshët e tjera të kultivuara, bletarët kanë një avantazh të padiskutueshëm në atë që kolonitë nuk duhet të ushqehen rregullisht.
Lexo më shumëData e publikimit: 07/04/2025
Data e ri-publikimit: 07/04/2025
Farat përmbajnë vaj esencial 0,5 – 1,6 % i cili përdoret në industrinë ushqimore dhe farmaceutike. Është përdorur si ilaç bimor për më shumë se 2000 vjet.
Lexo më shumëData e publikimit: 01/04/2025
Data e ri-publikimit: 01/04/2025
Tripsi i ullirit, dëmtues që po shfaqet me intensitet në ullishtet tona duke shkaktuar dëme të evidentueshme në kushtet e prodhimit.
Lexo më shumëData e publikimit: 21/03/2025
Data e ri-publikimit: 21/03/2025