Broshura


img
GAZETA KASH

PROGRAMI “ULLIRI DHE CILËSIA E VAJIT TË ULLIRIT NË SHQIPËRI”

Lexo më shumë


Data e publikimit: 14/08/2023

Data e ri-publikimit: 14/08/2023

img
SI TË REGJISTROHENI NË DRITAREN E VAJIT TË ULLIRIT?

Ndiqni hapat e paraqitura në broshurë, për regjistrimin e sasisë së vajit të ullirit për shitje.

Lexo më shumë


Data e publikimit: 10/08/2023

Data e ri-publikimit: 10/08/2023

img
MAGAZINIMI DHE RUAJTJA E VAJIT TË ULLIRIT

MAGAZINIMI DHE RUAJTJA E VAJIT TË ULLIRIT

Lexo më shumë


Data e publikimit: 26/07/2023

Data e ri-publikimit: 26/07/2023

img
VLERËSIMI CILËSOR I VAJIT TË ULLIRIT

VLERËSIMI CILËSOR I VAJIT TË ULLIRIT

Lexo më shumë


Data e publikimit: 18/07/2023

Data e ri-publikimit: 18/07/2023

img
CILËSIA E ULLIRIT SI LËNDË E PARË PËR PRODHIM VAJI

CILËSIA E VAJIT TË ULLIRIT

Lexo më shumë


Data e publikimit: 13/07/2023

Data e ri-publikimit: 18/07/2023