Blegtori


img
Histori Suksesi -Bashkim Hatia

“FED invest më ndihmoi të formalizohem.”

Lexo më shumë


Data e publikimit: 24/01/2020

Data e ri-publikimit: 15/09/2023

img
HISTORI SUKSESI- Fidai Çela

Vendosur në Fshatgramsh të Gramshit, z. Fidai Çela merret me blegtori.

Lexo më shumë


Data e publikimit: 25/05/2021

Data e ri-publikimit: 11/08/2023

img
Histori Suksesi - Amarildo Hamzallari

Vendosur në fshatin Kalivaç, në krahinën e Mokrës, Pogradec, Z. Amarildo Hamzallari është një nga blegtorët më të rinj dhe më punëtorë të zonës.

Lexo më shumë


Data e publikimit: 23/06/2021

Data e ri-publikimit: 07/07/2023

img
Histori Suksesi- Dervish Dervishi

Familja Dervishi, një histori suksesi në fermat blegtorale (Turan, Tepelenë)

Lexo më shumë


Data e publikimit: 23/06/2021

Data e ri-publikimit: 30/06/2023

img
Histori Suksesi - Zini Baçi

“Kjo mbështetje me inpute bujqësore erdhi në kohën më të nevojshme. Mirënjohje të thellë për ndihmën.”

Lexo më shumë


Data e publikimit: 23/06/2021

Data e ri-publikimit: 16/06/2023

img
Histori Suksesi – Hysni Gega

Fshati Navarricë – Bashkia FINIQ

Lexo më shumë


Data e publikimit: 31/05/2023

Data e ri-publikimit: 31/05/2023

img
ABA Online më informon lidhur me teknologjitë e prodhimit dhe rritjen e aktivitetit

Histori Suksesi

Lexo më shumë


Data e publikimit: 15/07/2021

Data e ri-publikimit: 26/05/2023

img
HISTORI SUKSESI - GËZIM XHAFERI

ABA Online më informoi lidhur me Skemën e Mbështetjes së Inputeve Bujqësore..

Lexo më shumë


Data e publikimit: 15/07/2021

Data e ri-publikimit: 26/05/2023

img
NJIHUNI ME HISTORINË E SUKSESIT TË Z. Artur Gjonaj

Informacionet në ABA Online me shumë vlerë për biznesin tim blegtoral.

Lexo më shumë


Data e publikimit: 27/04/2021

Data e ri-publikimit: 24/04/2023

img
Ferma blegtorale e z. Gerti Xhaferri, një histori suksesi

“ABA Online, një platformë informative dhe me interes për çdo fermer.”

Lexo më shumë


Data e publikimit: 23/06/2021

Data e ri-publikimit: 12/04/2023