Bujqësi


img
Një bashkëpunim i suksesshëm i familjes Boroçi me FED invest

Gjatë viteve të para, biznesi i tyre familjar pati vështirësi dhe ata nuk mundën të paguanin detyrimet.

Lexo më shumë


Data e publikimit: 23/01/2020

Data e ri-publikimit: 28/01/2023

img
Njihuni Me Historinë E Suksesit Të Fermerit Vlash Ndreca

ABA Online promovon fermerët shqiptarë!

Lexo më shumë


Data e publikimit: 02/03/2021

Data e ri-publikimit: 21/01/2023

img
Njihuni me një ndër fermerët e parë në vend që kultivon frutin ekzotik japonez “Goji Berri”

Histori Suksesi

Lexo më shumë


Data e publikimit: 15/07/2021

Data e ri-publikimit: 15/01/2023

img
Histori Suksesi – Festim Kupe

...gjithashtu një ndihmë të madhe sot na e jep edhe abaonline.al me artikujt teknikë si dhe ekspertizën e ekspertëve dhe kjo është një ndihmë për rritjen e rendimentit.

Lexo më shumë


Data e publikimit: 01/12/2022

Data e ri-publikimit: 12/01/2023

img
Njihuni me historinë e suksesit të fermerit Tomorr Fisheku

ABA online promovon fermerët e vegjël dhe fermat familjare!

Lexo më shumë


Data e publikimit: 02/07/2020

Data e ri-publikimit: 23/12/2022

img
Njihuni me historinë e fermerit z. Sadri Shatri

Më intereson kontakti me ekspertët në ABA Online, komunikimi direkt dhe me korrektesë!

Lexo më shumë


Data e publikimit: 11/05/2021

Data e ri-publikimit: 23/12/2022

img
Njihuni me historinë e suksesit të fermerit Fetish Purova

ABA Online, një dritare informative për aktivitetin tim!

Lexo më shumë


Data e publikimit: 11/05/2021

Data e ri-publikimit: 23/12/2022

img
NJIHUNI ME HISTORINË E SUKSESIT TË FERMERIT TAFIL LUMSHI

Bashkëpunimin me FED invest e kam nisur shumë herët, qysh në 1996.

Lexo më shumë


Data e publikimit: 25/05/2021

Data e ri-publikimit: 23/12/2022

img
Histori Suksesi: Agroturizëm dhe kamping në Korçë

“Falë mbështetjes me inpute bujqësore nga FED invest dhe Projekti FiAS, po ngre një pemëtore me qershi japoneze.”

Lexo më shumë


Data e publikimit: 21/06/2021

Data e ri-publikimit: 23/12/2022

img
Njihuni me historinë e suksesit të familjes Baki

“Mirënjohje të thellë për mbështetjen me kredi dhe inpute bujqësore.”

Lexo më shumë


Data e publikimit: 21/06/2021

Data e ri-publikimit: 23/12/2022