Artikujt për etiketën: Këshilla_për_inputet


img
KULTIVARËT, MBJELLJA DHE KULTIVIMI I BIZELES NË FUSHË TË HAPUR

Cila është struktura varietore e rekomanduar për bizelen?

Lexo më shumë


Data e publikimit: 30/09/2022

Data e ri-publikimit: 30/03/2023

img
TEKNOLOGJIA E KULTIVIMIT TË SHEREBELËS

Sherebela përdoret për shërimin e shumë sëmundjeve. Cilat janë kërkesat e sherebelës ndaj faktorëve të mjedisit?

Lexo më shumë


Data e publikimit: 27/02/2023

Data e ri-publikimit: 16/03/2023

img
HIRI NË KASTRAVECIN E SERRËS

Hiri është një sëmundje shumë e rrezikshme që prek perimet e serës në përgjithësi

Lexo më shumë


Data e publikimit: 01/03/2023

Data e ri-publikimit: 09/03/2023

img
Teknologjia e kultivimit të kërpudhave

Përse kërpudhat meritojnë të përhapen më shumë në vendin tonë?

Lexo më shumë


Data e publikimit: 23/12/2022

Data e ri-publikimit: 23/12/2022

img
VARIETETET, MBJELLJA DHE KULTIVIMI I GRURIT

Cila është struktura varietore e rekomanduar?

Lexo më shumë


Data e publikimit: 30/11/2022

Data e ri-publikimit: 01/12/2022

img
VARIETETET, MBJELLJA DHE KULTIVIMI I KUNGULLIT TË DIMRIT NË FUSHË TË HAPUR

Kur duhet të bëhet mbjellja e fidanëve të kungullit të dimrit në fushë të hapur?

Lexo më shumë


Data e publikimit: 04/10/2022

Data e ri-publikimit: 25/10/2022