Artikujt për etiketën: Këshilla_për_rritjen_e_efikasitetit


img
PËRSE ËSHTË E DOMOSDOSHME MBAJTJA E TË DHËNAVE DHE ANALIZA EKONOMIKE E FERMËS?

Përse është e domosdoshme mbajtja e të dhënave dhe analiza ekonomike e fermës?

Lexo më shumë


Data e publikimit: 29/05/2023

Data e ri-publikimit: 29/05/2023

img
VIRUSI TSWV NË PERIMET E SERËS

Virusi TSWV është një virus shumë i rrezikshëm dhe prezent në vendin tonë që prek kryesisht domaten dhe specin.

Lexo më shumë


Data e publikimit: 31/01/2022

Data e ri-publikimit: 01/02/2023