Artikujt për etiketën: Këshilla_për_tregun_e_brendshëm


img
VETITË E PROPOLISIT

CILAT JANË VETITË E PROPOLISIT?

Lexo më shumë


Data e publikimit: 14/01/2022

img
PROPOLISI DHE VETITË E TIJ

Propolisi është një nga pesë produktet e zgjoit, ndoshta më i njohuri ndër ta për vetitë e tij kuruese.

Lexo më shumë


Data e publikimit: 14/01/2022

img
Përgatitja e serrës për mbjellje

Reportazhi ndihmon fermerët me kushtet teknike që duhen zbatuar për të përgatitur sa më mirë serrën për mbjellje.

Lexo më shumë


Data e publikimit: 08/01/2022

img
VJELJA DHE RUAJTJA E PRODHIMIT TË KARROTËS

Kujdes! Nuk këshillohet të lahen karrotat që janë për t’u ruajtur.

Lexo më shumë


Data e publikimit: 01/01/2022

img
VJELJA DHE RUAJTJA E PRODHIMIT TË BAMJES

Vjelja e prodhimit të bamjes kryhet atëherë kur..

Lexo më shumë


Data e publikimit: 30/12/2021

img
SISTEMI I MENAXHIMIT TË CILESISE ISO

Qëllimi kryesor i çertifikimit është të jepet garanci që sistemi i menaxhimit është dokumentuar në përputhet me kushtet e specifikuara për të gjitha palët e interesuara.

Lexo më shumë


Data e publikimit: 02/12/2021

img
Standardet në agroushqim

Sistemi HACCP është përshtatur për të gjitha llojet e produkteve ushqimore dhe për të gjitha fazat e prodhimit dhe menaxhimit, "nga ferma në tryezë".

Lexo më shumë


Data e publikimit: 02/12/2021

img
SHËRBIMET AGROTEKNIKE DHE VJELJA E PRODHIMIT TEK BAJAMJA

Nga niveli i shërbimeve agroteknike varet koha e hyrjes në prodhim, jetëgjatësia e pemishtes, koha e shfrytëzimit, prodhueshmëria e pemishtes së bajameve, si dhe kostoja e prodhimit.

Lexo më shumë


Data e publikimit: 30/11/2021

img
VARIETETET, MBJELLJA DHE KULTIVIMI I ÇIKORES

Cila është struktura varietore e rekomanduar?

Lexo më shumë


Data e publikimit: 17/11/2021

img
VARIETETET, MBJELLJA DHE KULTIVIMI I RREPËS

Cila është struktura varietore e rekomanduar?

Lexo më shumë


Data e publikimit: 14/11/2021