Artikujt për etiketën: Klima


img
TEKNOLOGJIA E KULTIVIMIT TË SHEREBELËS

Sherebela përdoret për shërimin e shumë sëmundjeve. Cilat janë kërkesat e sherebelës ndaj faktorëve të mjedisit?

Lexo më shumë


Data e publikimit: 27/02/2023

Data e ri-publikimit: 16/03/2023

img
Kriteret teknike për ngritjen e një pemëtoreje

Ngritja e një pemishte është një investim me vlera të mëdha afatgjatë dhe meriton një planifikim shumë të mirë sepse gabimi më i vogël në fillim është me kosto të lartë dhe i pa korrigjueshëm më vonë.

Lexo më shumë


Data e publikimit: 01/02/2022

Data e ri-publikimit: 15/03/2023

img
TEKNOLOGJIA E KULTIVIMIT TË BROKOLIT NË FUSHË TË HAPUR

Përse brokoli po gjen përhapje në vendin tonë?

Lexo më shumë


Data e publikimit: 11/09/2020

Data e ri-publikimit: 11/03/2023

img
TEKNOLOGJIA E KULTIVIMIT TË QEPËS ME QEPUJKË NË FUSHË TË HAPUR

Cilat janë kërkesat e qepës për klimën, tokën dhe parabimën?

Lexo më shumë


Data e publikimit: 31/01/2023

Data e ri-publikimit: 10/03/2023

img
Teknologjia e kultivimit të Lakrës së Brukselit në fushë të hapur

Përse lakra e Brukselit po gjen përhapje në vendin tonë?

Lexo më shumë


Data e publikimit: 09/03/2021

Data e ri-publikimit: 09/03/2023

img
Teknologjia e kultivimit të Bathës në fushë të hapur

Përse batha po gjen  përhapje  në vendin tonë?

Lexo më shumë


Data e publikimit: 09/03/2021

Data e ri-publikimit: 09/03/2023

img
Teknologjia e kultivimit të dardhës

Frutat e dardhës zënë vendin e dytë në strukturën e konsumit të frutave.

Lexo më shumë


Data e publikimit: 08/09/2020

Data e ri-publikimit: 08/03/2023

img
TEKNOLOGJIA E KULTIVIMIT TË SPINAQIT TË ZELANDËS SË RE NË FUSHË TË HAPUR

Spinaqi i Zelandës së Re ka kërkesa klimatike e tokësore më të larta në krahasim me spinaqin e zakonshëm.

Lexo më shumë


Data e publikimit: 20/02/2023

Data e ri-publikimit: 20/02/2023

img
Teknologjia e kultivimit të lajthisë

Pse duhet të kultivojmë lajthinë?

Lexo më shumë


Data e publikimit: 09/02/2021

Data e ri-publikimit: 09/02/2023

img
Teknologjia e kultivimit të patëllxhanit në fushë

Pse ka rëndësi patëllxhani si kulturë perimore?

Lexo më shumë


Data e publikimit: 06/08/2020

Data e ri-publikimit: 06/02/2023