Artikujt për etiketën: Klima


img
Teknologjia e kultivimit të Kastravecit në fushë të hapur

Përse kastraveci ka gjetur një përhapje të madhe në vendin tonë ?

Lexo më shumë


Data e publikimit: 06/08/2020

Data e ri-publikimit: 27/01/2023

img
Teknologjia e kultivimit të karrotës në fushë të hapur

Përse karrota po gjen përhapje në vendin tonë?

Lexo më shumë


Data e publikimit: 01/01/2021

Data e ri-publikimit: 27/01/2023

img
TEKNOLOGJIA E KULTIVIMIT TË PANXHARIT TË KUQ NË FUSHË TË HAPUR

Përse panxhari perimor po gjen përhapje në vendin tonë?

Lexo më shumë


Data e publikimit: 01/01/2021

Data e ri-publikimit: 27/01/2023

img
Teknologjia e kultivimit të kajsisë

Në përgjithësi kajsia nuk pëlqen toka të ngjeshura, argjilore të rënda, me shumë gëlqere dhe të papërshkueshme nga uji.

Lexo më shumë


Data e publikimit: 21/07/2020

Data e ri-publikimit: 21/01/2023

img
Teknologjia e kultivimit të Pjeprit në fushë të hapur

Pjepri është bimë me origjinë nga zonat e ngrohta të Azisë dhe Afrikës qendrore.

Lexo më shumë


Data e publikimit: 31/12/2020

Data e ri-publikimit: 20/01/2023

img
Teknologjia e kultivimit të pjeshkës

Pjeshka është shumë e ndjeshme ndaj lagështirës së lartë të ajrit dhe të tokës.

Lexo më shumë


Data e publikimit: 17/07/2020

Data e ri-publikimit: 17/01/2023

img
Teknologjia e kultivimit të mollës

Përse ka përhapje kaq të gjerë molla?

Lexo më shumë


Data e publikimit: 16/07/2020

Data e ri-publikimit: 16/01/2023

img
Teknologjia e kultivimit të rrushit të tavolinës

Hardhia preferon toka të thella, të drenuara, subargjilore të mesme.

Lexo më shumë


Data e publikimit: 02/07/2020

Data e ri-publikimit: 02/01/2023

img
Teknologjia e kultivimit të domates së fushës

Domatja përfshihet në bimët me origjinë nga vendet me klimë të ngrohtë kështu që kjo bimë bën pjesë në grupin e perimeve ngrohtësidashëse.

Lexo më shumë


Data e publikimit: 01/07/2020

Data e ri-publikimit: 01/01/2023

img
Teknologjia e kultivimit të Bamjes në fushë të hapur

Përse bamja ka gjetur përhapje në vendin tonë?

Lexo më shumë


Data e publikimit: 31/12/2020

Data e ri-publikimit: 30/12/2022