Artikujt për etiketën: Klima


img
Teknologjia e kultivimit të Kungullit në fushë të hapur

Përse kungulli ka gjetur një përhapje gjithnjë e më të madhe në vendin tonë ?

Lexo më shumë


Data e publikimit: 31/12/2020

Data e ri-publikimit: 30/12/2022

img
Teknologjia e kultivimit të arrës

Kërkesat për klimën dhe tokën tek arra

Lexo më shumë


Data e publikimit: 09/02/2021

Data e ri-publikimit: 27/12/2022

img
TEKNOLOGJIA E KULTIVIMIT TË LAKRËS KOKË NË FUSHË TË HAPUR

Në vendin tonë lakra kultivohet kryesisht në Ultësirën Perëndimore.

Lexo më shumë


Data e publikimit: 16/10/2020

Data e ri-publikimit: 23/12/2022

img
Si duhet të përdoren plehërat organike në ulllishte?

Plehërat organike, veçanërisht plehu organik i stallës i pa kompostuar duhet të brendësohet në tokë për të shmangur avullimin e azotit dhe për tu pajtuar me standartet organike.

Lexo më shumë


Data e publikimit: 24/03/2021

Data e ri-publikimit: 05/12/2022

img
Teknologjia e kultivimit të Hudhrës në fushë të hapur

Përse hudhra ka gjetur përhapje në vendin tonë?

Lexo më shumë


Data e publikimit: 09/03/2021

Data e ri-publikimit: 02/12/2022

img
Teknologjia e kultivimit të Qepës në fushë të hapur

Përse qepa ka gjetur përhapje në vendin tonë?

Lexo më shumë


Data e publikimit: 09/03/2021

Data e ri-publikimit: 02/12/2022

img
Teknologjia e kultivimit të Shalqinit në fushë të hapur

Përse shalqini ka gjetur një përhapje të madhe në vendin tonë?

Lexo më shumë


Data e publikimit: 07/08/2020

Data e ri-publikimit: 02/12/2022

img
TEKNOLOGJIA E KULTIVIMIT TË GRURIT

Përse gruri meriton të përhapet më shumë në vendin tonë?

Lexo më shumë


Data e publikimit: 30/11/2022

Data e ri-publikimit: 01/12/2022

img
Teknologjia e kultivimit tek bajamja

Frutat e bajames janë të pasura me magnez, kalium, fibër dhe proteinë

Lexo më shumë


Data e publikimit: 28/05/2021

Data e ri-publikimit: 30/11/2022

img
Teknologjia e kultivimit të Spinaqit në fushë të hapur

Përse spinaqi ka gjetur përhapje në vendin tonë?

Lexo më shumë


Data e publikimit: 11/03/2021

Data e ri-publikimit: 21/11/2022