ÇMIMET E TREGJEVE TË SHUMICËS
Klikoni këtu dhe njihuni me çmimet e përditësuara të tregjeve të shumicës për Lushnjën, Divjakën dhe Tiranën

Data e publikimit: 02/12/2021


Lini një koment


Shpërndaj në rrjetet sociale: