ABA Online organizon demonstrimin praktik: "Higjiena, kushtet e vjeljes dhe ambalazhimit të mjaltit", me ekspertin Dr. Pëllumb Aleksi


Event: 28/06/2024 - 13/07/2024Tema: "Higjiena, kushtet e vjeljes dhe ambalazhimit të mjaltit"

Data e aktivitetit: 28 qershor, 2024

Vendi: Cërrik

Ora: 11:00

Si të gjitha produktet ushqimore edhe mjalti duhet t'i nënshtrohet protokolleve, kushteve të higjienës që nga marrja e hojeve nga zgjoi e deri në momentin e ambalazhimit, bazuar në normat dhe legjislacionin përkatës.

Data e publikimit: 21/06/2024


Lini një koment


Shpërndaj në rrjetet sociale: