Trajnim online: “Grackat ekologjike bazuar në tërheqjen me fermonon dhe ushqim në  kulturën e ullirit”


Event: 23/07/2021 - 19/08/2021Trajnim online për fermerët që kultivojnë ullinj: “Grackat ekologjike bazuar në tërheqjen me fermonon dhe ushqim në  kulturën e ullirit”, 23 korrik 2021, ora 12:00 - 14:00 
Vendi: Aplikacioni zoom  

Trajnimi do të përqëndrohet në: 

  • Rëndësinë që ka aplikimi i ferrohormoneve 
  • Cilat janë teknologjitë bashkëkohore dhe efiçenca e tyre. 
  • Koha e përshtatshme e aplikimit 
  • Sëmundjet që parandalon 
  • Si ndikon në rritjen e rendimentit

 *** Linkun e trajnimit online e gjeni në Facebook: Qendra_ABA 

Data e publikimit: 19/07/2021


Lini një koment


Shpërndaj në rrjetet sociale: