SKEMA KOMBËTARE E MBËSHTETJES PËR BUJQËSINË DHE ZHVILLIMIN RURAL 2020
Aplikimi bëhet në portalin “e-Albania” me katër hapa të thjeshtë:

  1. Regjistrohu në e-Albania, si qytetar, me të dhënat e kartës tuaj të identitetit
  2. Zgjidh shërbimin “Aplikim për Skemën Kombëtare të mbështetjes për fermerët’’
  3. Zgjidh llojin e fermerit, vendndodhjen e fermës, masën si dhe sasinë për të cilën do të aplikoni
  4. Kliko dërgo

Aplikimet vetëm online në e-Albania nga data 29 Maj 2020 – 19 Qershor 2020.
Apliko tani në e-albania: Apliko
Për më shumë informacion, klikoni ketu

Data e publikimit: 10/12/2022


Lini një koment


Shpërndaj në rrjetet sociale: