DEPOZITA ME AFAT
Super Përfitime për kursimet tuaja në FED invest, ku ofrohet:

  • Interes i lartë
  • Fleksibilitet në afate
  • Siguri dhe transparencë
  • Pa komision mirëmbajtje

Afate maturimi të përshtatura me planet tuaja. 

Interesi vjetor deri në 5 % në Lekë 

Interesi Vjetor deri në 2.7 % në Euro 

Për çdo pyetje kontaktoni me numrin 069 70 60 000 apo paraqituni në degën më të afërt.

 

Agjencia e Sigurimit të Depozitave siguron depozitën tuaj deri në 2.000.000 lekë. Sipas ligjit nr.53/14 datë 22.04.2016

Data e publikimit: 29/05/2024


Lini një koment


Shpërndaj në rrjetet sociale: