Demonstrimi praktik: “Kultivimi i shalqinit në tunele të përkohshme”, nga Agronom Isuf Demirxhiu


Event: 17/03/2023 - 31/03/2023Data e aktivitetit: 17 Mars, 2023 

Ora: 10:00

Vendi: Divjakë

 

Qëllimi: Nëpërmjet këtij demonstrimi, do të bëhet e mundur njohja me teknologjinë e kultivimit të shalqinit në tunele të përkohshme, përfitimet, përgatitja e tokës për mbjellje në tunel, shërbimet kryesore për të marrë rendiment të kënaqshëm dhe rritjen e të ardhurave për fermerët.

Data e publikimit: 21/03/2023


Lini një koment


Shpërndaj në rrjetet sociale: