VLERËSIMI CILËSOR I VAJIT TË ULLIRIT
  • MARRJA E MOSTRËS

 

  • DEGUSTIMI DHE PANEL TESTI
  • PANEL TEST

 

  • DEGUSTIMI DHE PANEL TESTI

 

  • PËRCAKTIMI I ACIDITETIT ME ACIDIMETËR PORTATIV

Data e publikimit: 18/07/2023


Lini një koment


Komente të mëparshme
Tel number +355 6920645031. ndihma nga ana juaj do te ishte shume e vlefshme per ne. me respekt Dahamir Llangozi

-dashamir llangozi

Nuk e di se si mund te na ndihmoni ju te bejme certifikimin. sigurisht nese mund te gjejme nje financim dhe mbeshtetje nga ky program

-dashamir llangozi

Nga te gjitha keto vaji i ullirit i prodhuar nga ne i ka te gjitha keto karakteristika positive er ju keni pershkruar. Ne sivjet nuk e beme analizen e vajit sepse 4 tone vaj qe beme e shesim por vitet e tjera qe e kemi bere aciditeti na del 0.22-0.25 , Indeksi 1.4678-1.4687, peroksidet 4-12 (ne varesi te kohes se berjes se analizes) Delta K brenda normave te lejuara. themi se kemi nje vaj cilesor sepse vjeljen e bejme me dore, vaji behet cdo dite, vjelja behet nga ora 07-15:30 dhe ulliri cohet ne fabrike dhe behet direkt vaji. cdo tregues eshte brenda stndardit 1402:2004.

-dashamir llangozi


Shpërndaj në rrjetet sociale: