Qendra ABA organizon demonstrim praktik për bletërritësit nga Dr. Pëllumb Aleksi, datë 23 Shtator 2022, ora 11:00


Event: 23/09/2022 - 20/10/2022Data e aktivitetit: 23 Shtator, 2022

Vendi: Gjirokastër 

Ora: 11:00

 

 

Tema: "Mënyrat e kampionimeve në parqet e bletëve, si dhe vlerësimet e trajtimet e sëmundjeve të nozematozës dhe varoas së bletëve në terren". 

 

Në demonstrim, kemi kënaqësinë të na nderojë  Dr.Rolandi Mecaj, Drejtor i Përgjithshëm i Autoritetit Kombëtar i Veterinarisë dhe Mbrojtjes së Bimëve, si dhe inspektorë të AKVMB nga rrethi i Gjirokastrës. 

Data e publikimit: 03/10/2022


Lini një koment


Shpërndaj në rrjetet sociale: