Vizitë dhe demostrim i hapur në qendrën e prodhimit të ushqimit të koncentruar


Event: 19/11/2021 - 15/12/2021Vizitë dhe demostrim i hapur në qendrën e prodhimit të ushqimit të koncentruar i organizuar nga Qendra ABA në Gjazë, Lushnjë me datë 19 Nëntor, 2021, ora 11:00

Vendi: Gjazë, Lushnjë 
Qëllimi: Të njihemi me prodhimin e koncentratës për ushqimin e gjedhit, përbërësit e saj dhe përdorimin në racionin ushqimor sipas fazave të laktacionit.

Aktiviteti do të përqëndrohet në:

  • Vizitë në qendrën e prodhimit të ushqimit të koncentruar, Gjazë.
  • Ndarje me pjesëmarrësit e procesit të prodhimit, teknologjia dhe përbërësit e koncentratës
  • Udhëzime rreth racionit ushqimor për lopët e qumështit sipas fazave të laktacionit
  • Diskutime rreth problematikave të mbarështimit të gjedhit sipas çështjeve me interes për pjesëmarrësit.

Data e publikimit: 15/11/2021


Lini një koment


Shpërndaj në rrjetet sociale: