Qendra ABA organizon demonstrim praktik me temën “Kultivimi dhe shërbimet kryesore për domaten e vonë në fushë”, nga Eksperti Isuf Demirxhiu, Shëngjergj


Event: 05/08/2022 - 19/08/2022Data e aktivitetit: 05 Gusht, 2022

Vendi: Shëngjergj, Tiranë

 

Qëllimi: Nëpërmjet këtij demonstrimi do të bëhet e mundur njohja me teknologjinë e kultivimit të domates së vonë, mbjelljen e fidanit në fushë, shërbimet kryesore gjatë vegjetacionit.

Data e publikimit: 03/08/2022


Lini një koment


Shpërndaj në rrjetet sociale: