ABA Online organizon demonstrimin praktik: Tenja e rrushit dhe luftimi i saj, me ekspertin Dr. Isuf Kaziu.


Event: 10/07/2024 - 31/07/2024Tema: Tenja e rrushit dhe luftimi i saj

Data e aktivitetit: 10 Korrik, 2024

Vendi: Prezë,

Ora: 10:00

 Qëllimi: 

1) Të njihemi me simptomat dhe dëmtimi; 

2) Të njihemi me biologjinë e demtuesit;

3) Monitorimi dhe menaxhimi i dëmtuesit. 

Data e publikimit: 08/07/2024


Lini një koment


Shpërndaj në rrjetet sociale: