Lançimi zyrtar i Qendës ABA dhe platformës digjitale ABA online
Qendra ABA është zëri i fermerëve shqiptarë!

Qendra ABA (Agro Biznes Asistencë) u krijua me iniciativën dhe mbështetjen e FED invest dhe të Projektit “Përfshirja financiare e fermave familjare në Shqipëri” financuar nga Agjencia Japoneze për Bashkëpunim Ndërkombëtar - JICA. Me qëllim ofrimin e shërbimeve çdo fermer shqiptar, kjo qendër ka zhvilluar platformën digjitale ABA online. Kërkesat për ngritjen e qendrës së fermerëve janë rritur bashkë me suksesin e FED invest dhe anëtarësisë. 

Parapërgatitjet për lançimin zyrtar të ABAs kanë filluar herët në janar të këtij viti. Për shkak të pandemisë globale COVID-19 dhe në përputhje me rregulloret e OBSH-së, Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mirëqënies Sociale, si dhe rregulloreve të brendshme të FED invest, lançimi zyrtar i ABAs do të realizohet online. Ky event pritet të zhvillohet në datën 4 dhjetor 2020, përmes platformës ZOOM, me pjesëmarrjen e promotorëve ABA, si rrjeti i FED invest, fermerë dhe përdorues të shërbimeve ABA, ekspertët ABA, anëtarë të komitetit 'Për nxitjen dhe forcimin e aktivitetit të Qendrës ABA' si dhe ekipi FiAS. 

Regjistrohuni në revistën ABA online për të mos humbur zhvillimet më të fundit në ABA. Lini një koment


Shpërndaj në rrjetet sociale: