Demonstrim praktik për krasitjen dimërore prodhuese tek hardhia


Event: 19/02/2021 - 28/02/2021Organizimi: 19 shkurt, 2021, ora 11:00
Vendi: Kashar, Tiranë
Qëllimi: Njohja me elementet e prodhimit dhe sistemet e krasitjes që zbatohen tek hardhia, si dhe veprimin praktik të krasitjes tek hardhia.Lini një koment


Shpërndaj në rrjetet sociale: