Trajnim online i organizuar nga Qendra ABA për bletërritësit me ekspertin Dr. Pëllumb Aleksi, 12 maj, ora 18:00


Event: 12/05/2023 - 30/05/2023Data e aktivitetit: 12 maj, 2023

Online - Zoom link: https://us02web.zoom.us/j/85283450397

Tema: Menaxhimi i infestimit pranveror nga Varoa dhe mbajtja në kontroll i Roitjeve në këtë sezon bletarie

 

Pjesëmarrësit në trajnimin online do të kenë mundësi të pyesin për problemet e tyre specifike të parkut të tyre të bletëve, si dhe të ndajnë eksperiencën e tyre. 

Data e publikimit: 10/05/2023


Lini një koment


Komente të mëparshme
pklylu

-Hello World! https://racetrack.top/go/hezwgobsmq5dinbw?hs=06a1b237a90713695043c62d920dfe7e&


Shpërndaj në rrjetet sociale: