Trajnim online i organizuar nga Qendra ABA për bletërritësit me ekspertin Dr. Pëllumb Aleksi, 17 nëntor, ora 19:00


Event: 17/11/2022 - 30/11/2022Data e aktivitetit: 17 Nëntor, 2022

 

Online - Zoom link:  https://us02web.zoom.us/j/9503865188

 

Tema: Trajtimet për varroan në zonat e ulëta & të larta

 

Pjesëmarrësit në trajnimin online do të kenë mundësi të pyesin për problemet e tyre specifike të parkut të tyre të bletëve, si dhe të ndajnë eksperiencën e tyre. 

Data e publikimit: 16/11/2022


Lini një koment


Shpërndaj në rrjetet sociale: