Tashmë “Këndi Digjital” ka filluar turin e tij në të gjithë rrjetin e degëve të FED invest
Çfarë shërbimesh ju ofron ky kënd?

  • Regjistrim dhe shërbim i personalizuar mbi rubrikat e platformës ABA online;
  • Regjistrim dhe përdorim i asistuar me anë të tabletit apo aparatit celular të shërbimit të bankingut online, FED online;
  • Njohja me shërbimet e ndryshme financiare dhe jo-financiare të FED invest, përmes ekraneve informuese, videove, lundrimit në website të ABA Online dhe FED invest, duke marrë asistencë digjitale nga persona të specializuar;
  • Njohja dhe shkarkimi i materialeve të ndryshme të edukimit financiar.

Më poshtë gjeni kalendarin e lëvizjeve të propozuara nga Këshilltarët Digjitalë për muajin e tetorit 2021:

Këndi Elbasan08 tetor - Dega Belsh, 12 tetor - Dega Kuqan, 14 tetor - Dega Gjinar, 18 tetor - Dega Cërrik
Këndi Don Bosko4-8 tetor - Dega 21 Dhjetori, 11-15 tetor - Dega Unaza, 18-22 tetor - Dega Pazari i Ri, 25-29 tetor - Dega Stadiumi Dinamo
Këndi Lushnjë12 tetor - Dega Këmishtaj, 20 tetor - Dega Krutje, 23 tetor - Dega Bubullimë
Këndi Fier20 tetor - Dega Levan
Këndi Vlorë23 tetor - Dega Rruga e Re, 28 tetor - Dega Orikum
Këndi Gjirokastër07 tetor - Dega Tepelenë
Këndi Divjakë04 dhe 25 tetor - Dega Çermë, 19 tetor - Dega Këmishtaj

Këshilltarët Digjitalë” ju mirëpresin të provoni këtë eksperiencë digjitale vetëm në FED invest. Për lëvizjet e rradhës, lutemi na ndiqni në rrjetet tona sociale.

Data e publikimit: 28/09/2021


Lini një koment


Shpërndaj në rrjetet sociale: