ABA Online organizon demonstrimin praktik: “Kompostimi si pjesë e Ekonomisë Qarkulluese”, me eksperten e saj znj. Valbona Ylli


Event: 31/05/2024 - 15/06/2024Tema: Kompostimi si pjesë e Ekonomisë Qarkulluese

Data e aktivitetit: 31 maj 2024

Vendi: Sukë, Pika e grumbullimit A&V Sakaj

Ora: 13:00

 

Qëllimi: Në demonstrim do të trajtohen cështjet e mëposhtme:

1. Vlera e kompostimit për ekonomitë bujqësore dhe mjedisin

2. Prezantim i makinerive që përdoren për kompostim

3. Njohje me produktet që mund të kompostohen

Data e publikimit: 28/05/2024


Lini një koment


Shpërndaj në rrjetet sociale: