SHËNDETI I VIÇAVE
Dëshironi të rrisni viça të shëndetshëm në fermën tuaj? – Mjedisi është i rëndësishëm!
Vëzhgoni – masni temperaturën e trupit – monitoroni frymëmarrjen – siguroni një mjedis shumë të pastër, dhe të mirë ventiluar. 
Kushtojini vëmendje:

Klikoni këtu nëse dëshironi të dini më shumë mbi Çështë të Tjera Menaxhimi.

Data e publikimit: 12/05/2023


Lini një koment


Shpërndaj në rrjetet sociale: