Digital Jobs Albania


Event: 11/10/2021 - 31/10/2021Të dashura anëtare të ABA Online,
Në vijim, po ju përditësojmë me informacion në lidhje me procesin e Digital Jobs Albania.

Momentalisht është hapur faza 2-të e aplikimit për grupet që do të fillojnë pas nëntorit! Prandaj po e ndajmë serish linkun e aplikimit për vajzat dhe gratë të afërme tuaja, të cilat mund të mos kenë aplikuar ende.
Mund të aplikoni në këtë link:  https://www.digitaljobsalbania.com/sq/apply-now/

Gjithashtu në javët e ardhshme do të zhvillohen disa takime ku do të jepen më shumë informacione mbi Kurset që do të ofrohen, si dhe programin dhe përfitimet në tërësi, të cilat mund të ndiqen në faqen e Facebook direkt, si dhe kush nuk ka mundësi t’i ndjeki në kohë reale, mund t’i shohi të regjistruara sërish në faqen e facebook apo youtube.

Për lehtësi, po ndajmë me ju gjithë linqet e mediave sociale në mënyrë që vajzat dhe gratë të mund të ndjekin keto sesione online:

Për çdo pyetje apo paqartësi na shkruani në mail-in mmanolaj@fedinvest.al dhe ne do të jemi në dispozicionin tuaj.

Data e publikimit: 11/10/2021


Lini një koment


Shpërndaj në rrjetet sociale: