ABA Online organizon demonstrimin praktik: "Operacionet e gjelbërta tek hardhia", me ekspertin Dr. Isuf Kaziu


Event: 12/06/2024 - 19/06/2024Tema: Operacionet e gjelbërta tek hardhia

Vendi: Prezë

Ora: 12:00

 

Qëllimi: Njohja me disa operacione të gjelbërta në hardhi si: 

1.Prerja e majave tek lastarët e hardhisë (prerja e lehtë ose "pincimi", prerja e zakonshme ose "çekanga" dhe prerja e rëndë). 

2. Sqetullimi ose heqja e sqetulloreve. 

3. Heqja e gjetheve.

Në demonstrim do të trajtohet rëndësia e këtyre operacioneve dhe koha e kryerjes së tyre.

 

Data e publikimit: 20/06/2024


Lini një koment


Shpërndaj në rrjetet sociale: