TRAJNIM LIDHUR ME ABA ONLINE DHE FUNKSIONALITETET E PLATFORMëS


Event: 01/07/2020 - 10/07/2020Trajnim lidhur me ABA online dhe funksionalitetet e kësaj platforme. 


Lini një koment


Shpërndaj në rrjetet sociale: