PROMOVIMI I ABA ONLINE


Event: 02/02/2021 - 31/05/2021Me përurimin e Qendrës ABA dhe me qellim prezantimin e shërbimeve dhe përfitimeve të platformës digjitale ABA tek fermerët, është shpallur “Konkursi i Promovimit ABA për të gjithë rrjetin e FED invest në degë. 

  • Objektivi i këtij promovimi është përftimi i sa më shumë fermerëve apo aktorëve të zinxhirit të vlerave bujqësore si përdorues aktivë në platformë. 
  • Ky promovim intensiv në terren do të realizohet për periudhen shkurt-prill 2021. Ceremonia e shpalljes së fituesve do të mbahet online në prill 2021. Lini një koment


Shpërndaj në rrjetet sociale: