Dita e Vajit të Ullirit - organizuar nga Nucleus Albania dhe me sponsorizimin e FED invest


Event: 19/06/2021 - 30/06/2021Data e aktivitetit: 19 Qershor, 2021 nga ora 11:00 - 22:00

Vendi: Sheshi Muradije ( Qendra historike), Vlorë

Qëllimi: Nucleus Albania organizon aktivitetin promovues të ullirit dhe vajit të ullirit prej 5 vitesh. Në këtë traditë do të organizohet Dita e Vajit të Ullirit më datë 19 Qershor 2021 nga ora 11:00 - 22:00, në sheshin Muradije (Qendra historike) Vlorë. Edhe FED invest është një nga sponsorizuesit e aktivitetit. 

Në këtë aktivitetit, bizneset do të kenë mundësinë të njihet nga afër me skemat e kreditimit dhe mbeshtetjen teknike të ofruar nga Fed invest dhe Qendra ABA nëpermjet aplikacionit ABA Online. 

Data e publikimit: 14/06/2021


Lini një koment


Shpërndaj në rrjetet sociale: