Qendra ABA me ekspertin Z. Ruzhdi Koni, demonstron rezultatet e mbjelljeve eksperimentale të varieteteve të reja në domate dhe speca, datë 14 Nëntor, në Maminas, Durrës


Event: 14/11/2022 - 30/11/2022Qendra ABA me ekspertin Z. Ruzhdi Koni demonstron rezultatet e mbjelljeve eksperimentale të varieteteve të reja në domate dhe speca.

 

Data e aktivitetit: 14 Nëntor, 2022

Vendi Maminas, Durrës

Ora:     11:00

 

Tema: Rezultatet e mbjelljeve eksperimentale të varieteteve të reja në domate dhe speca. 

Data e publikimit: 09/05/2023


Lini një koment


Shpërndaj në rrjetet sociale: