LANÇIMI ZYRTAR I QENDRËS ABA DHE PLATFORMËS DIGJITALE ABA ONLINE


Event: 29/01/2021 - 29/01/2021Qendra ABA (Agro Biznes Asistencë) u krijua me iniciativën dhe mbështetjen e FED invest dhe të Projektit “Përfshirja financiare e fermave familjare në Shqipëri” financuar nga Agjencia Japoneze për Bashkëpunim Ndërkombëtar (JICA). Me qëllim ofrimin e shërbimeve për çdo fermer shqiptar, kjo qendër ka zhvilluar platformën digjitale ABA online. Kërkesat për ngritjen e qendrës së fermerëve janë rritur bashkë me suksesin e FED invest dhe anëtarësisë. 

Regjistrohuni në revistën ABA online për të mos humbur zhvillimet më të fundit në Qendrën ABA. 

Data e publikimit: 27/01/2021


Lini një koment


Shpërndaj në rrjetet sociale: