Demonstrim praktik për përdorimin e bletës pjalmuese në serra


Event: 18/02/2021 - 28/02/2021Demonstrim praktik për përdorimin e bletës pjalmuese në serra i organizuar nga Qendra ABA 

Organizimi: 18 shkurt, 2021, ora 11:00 
Vendi: Allkaj, Lushnjë 
Qëllimi: Aplikimi dhe përfitimet e bletës pjalmuese në serra, si dhe kushtet që duhet të krijojmë për të arritur rezultatet e pritshme.Lini një koment


Shpërndaj në rrjetet sociale: