Trajnim Online për Bletësitësit


Event: 04/06/2021 - 12/06/2021Temat e trajnimit do të bazohet tek praktikat e mira të punës në bletari, të cilave çdo ditë e më shumë u shtohen vlerat për kapërcimin e periudhave të vështira që po kalon bletaria. 

Në pjesën e dytë do të diskutohet mbi arsyet e humbjes së kolonive të bletëve gjatë dimërimit 2020-2021, si dhe dhe masat që duhen marrë. 

Në pjesën e tretë do të trajtohen elemente rreth trajtimit të sëmundjeve të nozematozës dhe varroatozës, domosdoshmëria e mbajtjes nën kontroll të tyre, si dhe veçoritë e preparateve sipas kushteve klimaterike të zonave me klimë mesdhetare dhe kontinentale.

Trajnimin mund ta ndiqni përmes platformës Zoom, duke klikuar këtu.

Data e publikimit: 14/06/2021


Lini një koment


Shpërndaj në rrjetet sociale: