Regjistrimi në ABA Online
ABA Online ofron informacione dhe shërbime në sektorin e bujqësisë dhe blegtorisë për të përmbushur nevojat e çdo fermeri shqiptar në çdo fazë të zhvillimit të biznesit të fermës suaj. 

Vijo me të dhënat për më shumë shërbime ABA! https://bit.ly/32SYFFi

 

Data e publikimit: 18/12/2023


Lini një koment


Shpërndaj në rrjetet sociale: