REGJISTROHUNI KËTU për të shfletuar rubrikat e tjera të platformës.
Vjelja e prodhimit të panxharit të kuq fillon 60-90 ditë mbas mbirjes së farës, kjo në varësi të hershmërisë së kultivarit dhe të kushteve klimatike. Frut-rrënjorët shkulen kur të kenë arritur një diametër të paktën prej 5cm.
Cilësi më të mirë afrojnë frut-rrënjorët me diametër 5-8cm.
Shpërndaj në rrjetet sociale:
Për një kultivim të suksesshëm të panxharit foragjer ju rekomandojmë të mbani parasysh:
Lexo më shumëPërse panxhari foragjer është një nga burimet që mund ta përdorni në racionet ushqimore për blegtorinë?
Lexo më shumëCila është struktura varietore e rekomanduar për panxharin e kuq?
Lexo më shumëToka duhet punuar në thellësinë 35-40cm.
Lexo më shumë