Demostrim praktik: Parandalimi dhe trajtimi i sëmundjeve metabolike në gjedh


Event: 13/05/2022 - 15/06/2022Qendra ABA organizon demostrim praktik për fermerët që mbarështojnë gjedh nga Dr. Vladimir Hoxha dhe Z. Gazment Nanaj pronar i fabrikës NUTRI BIO LINE, më datën 13 maj, 2022, ora 11:00. 

Vendi: Adenice, Lushnjë 

Tema: Parandalimi dhe trajtimi i sëmundjeve metabolike në gjedh 

Data e publikimit: 10/05/2022


Lini një koment


Shpërndaj në rrjetet sociale: